Stretchdoek

Hoe makkelijk kan het zijn? Je investeert éénmalig in een aluminium kader, met of zonder licht. Je kiest de kleur van het frame dat het beste in de omgeving past, geeft ons de maten of we komen het opmeten.

Je kiest een design of wij ontwerpen het en de helft van het werk is gedaan.

De volgende stap: het frame monteren we tegen de wand, hangen we aan je plafond of zetten we vrijstaand in de ruimte. Het doek, of beter doeken, want je hebt de keuze uit verschillende stoffen, printen we full color en wordt voorzien van een siliconen pees.

Telkens als je een andere publicitair of seizoensgebonden thema hebt haal je het doek in één beweging uit het frame, en steek je het nieuwe doek in een handomdraai er terug in. Deze frames bestaan zowel recto als recto verso voor de vrijstaande of hangende varianten en als extra kan je kiezen je voor akoestische vulling binnenin.

Steeds meer particuliere klanten vinden de weg naar dit systeem om privé grote foto’s te verwerken in hun interieur. Van een eye catcher gesproken!

Helemaal nieuw in het assortiment is hetzelfde frame maar voor buitengebruik. Met als enige extra een stormbeveiliging en een iets dieper frame, maar volgens hetzelfde principe dan de frames voor binnen.

Ga je liever zelf aan de slag met de montage? Dat kan, want iedereen die ooit met een inbussleutel heeft gewerkt, kan dit systeem makkelijk zelf monteren.

De doeken in herproductie zijn zeer betaalbaar, makkelijk gevouwen te transporteren en makkelijk zelf te zetten.

Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Is dat niet waar iedereen naar op zoek is?

Eveneens een veel gebruikt materiaal om kantoorruimtes van een corporate identity te voorzien. Dit in combinatie met andere materialen zoals freesletters (om bijvoorbeeld het logo op de muur te voorzien.)

Product informatie

Een textieldoek met eigen print, afgewerkt met een platte siliconen pees die zeer makkelijk te vervangen is.

Compatibele textielframe’s:

  • Wandframe (bevestigd met vijzen in de muur of met ophangsysteem.)
  • Vrijstaand textielframe (dubbelzijdig)
  • Hangend frame
MateriaalPolyester doek
215 gr./m²
BedrukkingFull Color
(Sublimatie)
AfwerkingPlatte siliconen pees
ExtraIndoor
Andere stoffen ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden!