SQUID is een innovatief product om je raam eenvoudig te bekleden. Het raamtextiel kleeft als het ware tegen het raam en heeft veel praktische en esthetische voordelen.

Replica4u is Official SQUID Application Partner. Dat wil zeggen dat we betrouwbare partner van SQUID zijn en gecertificeerde plaatsers van het product.

Veelzijdig

Squid is de enige raambekleding die op elk type en op elke vorm van raam kan aangebracht worden. Het textiel is zowel vocht- als hittebestendig en is uitermate geschikt voor maatwerk of speciale toepassingen.

Transparantie En Privacy

Squid is een transparante stof die het mogelijk maakt overdag naar buiten te kijken, maar die de inkijk naar binnen sterk belemmert. Met Squid geniet je dus van je privacy én van je uitzicht.

Stijlvol

Squid is een textiel met een mooie, natuurlijke uitstraling. De unieke textuur maakt het bovendien praktisch in onderhoud en geschikt voor elk interieur en type architectuur.

Zonwerend

Squid houdt een groot deel van de zonnewarmte buiten en is zo ideaal als zonwerende oplossing. Squid is bestand tegen zware zonne-intensiteit en extreme luchtvochtigheid.

100% Belgisch

Squid is 100% Belgisch. De unieke raamdecoratie werd ontwikkeld en geweven door Lampe_textiles in Tielt. Gedreven door de passie voor textiel, liefde voor schoonheid en met kwaliteit hoog in ons vaandel.

Kleuren

Als SQUID Application Partner heeft Replica4u het voorrecht om een zesde, exclusief kleur aan te bieden! Het zwart ogende Coal maakt van elk interieur een stijlvol geheel. Ideaal voor op stalen binnenramen of plaatsen waar een glaspartij de show mag stelen!