Raamstickers

Een super veelzijdig materiaal voor ontelbare toepassingen. Zeg niet zo maar ’sticker’ want dat zou wat oneerbiedig zijn. De nieuwe generatie vinyl, is zo veelzijdig dat zelfs je volledige zaak, huis, of straat kan voorzien worden van een folie. Maar wat kies je nu in godsnaam voor welke toepassing?

Om je een beetje wegwijs te maken lichten graag even toe:

Soorten

Vinyl kan in verschillende vormen worden verwerkt. Als gegoten kleur vinyl, voor snijtoepassing of vlakke toepassing of voorzien van de nodige print op een witte basis. Daarin heb je nog de keuze tussen, micro geperforeerde textuur of one way vision, volle vinyl, transparante vinyl, matte zandstraal folie en verschillende wrap folies.

Bij geprinte folie is het aan te raden om deze te voorzien van een laminaat laag. Deze beschermd de print en gaat daardoor veel langer mee. Vloerstickers zijn hierbij een mooi voorbeeld. Deze worden voorzien van een anti slip laminaat laag.

Kwaliteit

De kwaliteit van folie, ongeacht de afwerking die wordt gekozen staat in het teken van het aantal jaren gebruik.

Zo zijn er folies die slechts een paar dagen moeten blijven hangen en andere die jarenlang hun kwaliteit gaan moeten behouden.

Wraps zijn een domein apart. Deze zijn speciaal gecreëerd voor decoratief aspect en kunnen gebruikt worden om wagens, gebouwen (buildingwrap), aluminium of pvc ramen, en zelfs bakstenen of meubels met te bekleden. Ze worden meestal ingewarmd om de ondergrond contouren tot hun recht te laten komen.

Plaatsing

Onze installateurs worden constant bijgeschoold om alle vinyl soorten op een correcte manier aan te brengen.

Laat je bijstaan met raad en daad en je kan op je twee oren slapen dat al je projecten op een geslaagde manier worden afgeleverd.

Product informatie

De toepassingen voor raamstickers kunnen op allerlei manieren. Creativiteit en kennis van materialen geven dikwijls een uniek eindresultaat!

Stickers zijn het ideale medium om je vitrine te bekleden of bijvoorbeeld een campagne te communiceren naar je klant. Deze zijn beschikbaar in alle mogelijke kleuren, formaten, vormen en materialen.

MateriaalPrintvinyl / Transparantie vinyl / geperforeerde vinyl (one way vision) / …
BedrukkingRecto / Recto-Verso
Full Color / 200% Full Color / Combinatie met dekwit
UV print / Latex print
AfwerkingSchoonsnijden / Contoursnijden
Matte laminaat / Glans laminaat
ExtraWaterafstotend
Binnen- en buitengebruik